Kenapalah Ri Tak Sedar Diri | 7 Hari Mencintaiku 2

42



(Babak Episod 32) #7HariMencintaiku2 Sakitnya hati bila hilang isteri. Sanggupkah Khuzairi lepaskan Mia Adriana pergi begitu sahaja? #7HariMencintaiku2 …

source: https://viettoday.vn

xem thêm các bài viết về Giải Trí: https://viettoday.vn/giai-tri

42 Comments
  1. MR AMER GAMERS says

    Akan dtg 7 hari mencintaiku 3..

  2. Purnama Merindu says

    Bidadari Syurgamu – nyanyian Dato'Siti memang kena sangat dengan babak ini

  3. kaki ku says

    Aku nk Komen 1 je.. punca drama ni solat ank2 buah Aku lambat. Xtahu nk ckp ape tegur merajuk. Nk pukul dah besar.. pandai2 la Jawab mati besok. Itu je Aku bgi kt die orang

  4. Shahrul Nawi94 says

    Orang lama² mmg menyegat

  5. Mohamed Bin elias says

    Assalamualaikum Minta sama Allah subhanahu taala Jangan sedih

  6. Putra Aftus says

    Lagu tuh x bleh blahh

  7. Ng Yik Beng says

    Pandai mak leha jatuh di atas bantal sofa

  8. Mu Wi says

    Ini cerita macam ibu mertuaku ni. Ala, kasim..

  9. Sarah Fadh says

    💕💕😝

  10. saidah samsurizal says

    Pandai mak leha cari port yg best nk jatuh

  11. Bruno Fernandez says

    Terbaik syukri.

  12. Tarisa Asyuni says

    Bile agak nye flim ni nak tayang kat youtube ni.. rindu lah dengan pelakon* ny.. salam dari indonesia 😍

  13. Sya says

    Tiap2 kali gaduh… Si Mia ni Nak lari jer… Kerja dia 😂😅adoi… Keadaan boleh berubah ke dengan larikan diri…?

  14. afiq azri says

    Kecewa nya seorang lelaki yg bernama khuzairi

  15. Asih Sunarseh says

    Kenapa gak diuplode penuh,cuman sekerat2

  16. Rosliyati Abu says

    ☺☺☺☺☺☺

  17. Nr. Ainixy says

    Bila tengok drama dia mmg kena dengan hati 😭 , tp bila tengok bts diorang waa gegila semuanya , mak leha menyanyi dengan suara dia yang merdu 😂 .

    The best semua pelakon dalam drama ni .

  18. Sir BaLut says

    Tah apa2 la citer ni…

  19. Midah Hakimi says

    Aku klau tgk drama jenis cerita mcm ni tak kira la cerita melayu ke korea ke china ke.. aku x menyampah sngt kat mak lelaki tu or dkat pihak perempuan… yg aku menyampah kat pihak lelaki.. diorang mcm lembut sngt. Cuba tegas skit. Aku ingat lgi ada novel melayu ni sumpah stress aku baca. Menyesal pun ada. Nasib library punya novel klau tak aku bakar novel tu. Cerita dia pasal laki ni dia dah cerai ngan isteri dia and dia ada la beberapa org anak dgn bini lama dia. Diorang cerai pun sbb bini lama dia tu yg mintak cerai. Lpas cerai, dlm sethn dua mcm tu, dia kawin baru, mak dia yg knalkn. Pendek cerita, bini lama dia tetiba nk kat dia lpas tu gunakan anak dia pujuk bkas mak mentua dia. Mak mentua dia pulak kesian kat cucu lpas tu mintak anak dia rujuk balik. Frust la bini baru. Lpas tu sbb terpaksa dia relakan jer la. Tpi lama2 x thn la… Dia mintak cerai. So diorang cerai. Ingat smpai situ jer. Bila yg bini bru yg bru lpas cerai ni nk kawin bru… tetiba laki lama dia ni pulak gila talak. Ehhh…stress aku baca!!! Lpas tu dia kidnap ex-wife dia lpas tu lelaki yg dia nk kawin ni try la kejar naik keta, yg bini lama tu pun ikut sbb risau. Tetiba… diorang kemalangan. Yg lelaki yg nk kawin dgn ex-wife tu pun mati sekali dgn bini lama. Aku ingat yg perempuan tu pun cerdik la tak pilih laki tu lpas apa jadi. Ehhhhhhh…guys!! Dia kawin balik dgn laki tu!!! Dia kawin pun sbb anak2 laki tu… ehh… stress aku… terima kasih la sesape yg sudi baca sampai sini. Btw… klau ada yg tnya pasal novel tu… sorry la sumpah x ingat tajuk. Sbb cerita dia menyakitkan hati.

  20. FORCE GAMING says

    Mia:jgn ape2 kan anak aku kau kenal aku sape
    Nurul:ok waaaaaaaaaaha sorry kak mia wahhhhhhhhhha
    Lawak now nurul ni hahaha

  21. Nur qasih Qumairah says

    Mula mula dah sedih wei

  22. Peter Gindau says

    patutnya kuzairi jd kawen ngan nurul,mia lari pastu eksiden ilang ingatan..5thun kmudian igt balik,pegi cr anak laki dia.tp kuzairi dh bahagia ngan nurul,mia pun redha la jga mak dia yati tu….mak leha mati kena drah tggi.bru betul cter dia..ni belum apa2 dh kona balik umah…appoooo😂😂😂😂😂

  23. zara zayraa says

    Mak leha.. Betul2 dalam wataknya

  24. A A F says

    Mengalir air mata ni weiiii..aduhai

  25. Mohd Daniel. says

    Pelik tadi kuzairi nagis tiba tiba dia cakap denngan mia tak menagis pulak

  26. butterfly89 says

    Terbaik lakonan Shukri Yahaya 👏. Scene luahan hati Khuzairi ni mmg 😭😭😭. Mimik muka, nada suaranya, emosi semuanya on point 👍👍👍

  27. Sal Els says

    Khuzairi buknnya X Sedar diri Cuma.. Kurang Peka pd Rajuk c Mia.. Mia pergi bukn la bmkna X cinta lgi Tpi biasa la Rajuk sorg Isteri..sja nak tgok sJauh mna Suami ambil peduli.. Tgok d last² crta eps32.. Kan Mia balik jga d sisi Khuzairi..😊

  28. zul khann says

    Tlg laa org industri buat anugerah and beri award utk kak Liza Abdullah dia layak!

  29. cinderella hna says

    Buat la teater pulak, mst gempak. Syukri, mak leha, lala pndi nyanyi kan. Buat teater muzikal. 😁

  30. Khairul hafiz gaming says

    Knp xde yg full haa ni semua sbb iqiy haram tu ann

  31. ryzalyza7879 ryzalyza7879 says

    Aku suka episod ni bkn sbb ri marah mia,tp pasal hayati tu ha…dialog hayati hnya ,fi sihat? Helmi sihat? Abg mad sihat? Mia sihat? Mama sihat alhamdulillah..😂🤭…caiiyokkk hayati👍🏻…mak leha punya nangis smpai pengsan,
    Sedar² trus cari mia…mia tetiba jak muncul buat serprise kt mak leha🥰🌹…7HM2👍🏻5⭐

  32. PencuriMOVIE says

    https://www.youtube.com/watch?v=c30Ps6cLcb8

  33. Mar Aini says

    AllahuAkhbar

  34. suhaiza hisam says

    Sampai tgk cerita ni smpai tak henti air mata ku kuar😭😭😭😭😭

  35. Perompak Semua Video says

    Kenapa perlu isnin ni terakhirnya 😭 xde sambungan ke episod 34😢 kalau boleh tak payah la isnin ni terakhir episod 7hari mencintaiku.. Kalau boleh teruskan..drama ni fun teruk ada kelakar ada sweet ada kesedihan 😢 Apa-ii pn drama ni memang terhibur dan mengingat kn kita yang mana baik tentang kebahagiaan kehidupan seseorang anak 😅

  36. Zainuddin Jusuf says

    Salam Dari Indonesia untuk Drama ini.
    👍

  37. Muhd Amri says

    Cerita nie mengisahkan air mata ku yg berair selalu

  38. Aina Mardya says

    aku peminat tegar syukri yahya..memek muka di tu hidup.. bg la watak apa pon..semua dia berjaya bwk dgn penuh jiwa.watak kaki pukul bini, watak sayang bini, watak baran, watak nerd, watak cemburu buta, watak gangster, watak mamat selenga, mamat sotong..

  39. Ytgaming Crush says

    Tolong la napa tak ublod episod baruh

  40. Sobri Abdullah says

    Kesiannya mia

  41. Mat Black says

    Cerita 7 hari tp kisah smpai 6 thn…pobondo eh ni

  42. syawaliza ayob says

    Saya nak rasa sedih sangat tau

Leave A Reply

Your email address will not be published.